Marko Magdić svoj rad ocijenio čvrstom četvorkom

Na jučer održanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Križ izvješće o radu za razdoblje od srpnja do prosinca 2018. godine podnio je načelnik Marko Magdić. U svom izlaganju načelnik Marko Magdić naveo je sve projekte koji su realizirani, kao i cijeli niz drugih aktivnosti koje su poduzimane kako bi se podizala cjelokupna kvaliteta života svih mještana.

-Kao veće stvari treba spomenuti uređenje centra Križa, gdje su izgrađene nove pješačke staze. Uvedena je nova LED rasvjeta vrijednosti nešto manje od 4 milijuna kuna. Napravili smo krovište Doma kulture u Križu, nastavljeno su radovi na dječjem vrtiću, a nismo zaboravili niti Mjesne odbore gdje su također napravljeni određeni zahvati- kazao je načelnik Marko te napomenu kako su izrađeni i projekti za sve one investicije i projekte koji slijede.

-Ako ćemo ocjenjivati to razdoblje, onda u rasponu od 1 do 5 mislim da je to čvrsta četvorka. Meni je osobno to nezahvalno ocjenjivati, najmjerodavniji su građani- poručio je Magdić.

Uz prihvaćanje izvješća o radu načelnika Magdića, pred vijećnicima je bio cijeli niz tehničkih točaka, koje su i prihvaćene.