MARIO KOVAČEVIĆ, trener NK Varaždin: Učinit ćemo sve da razveselimo naše navijače protiv Hajduka

Nogometaše Varaždina u subotu očekuje domaća utakmica 3. kola HNL-a protiv Hajduka, a trener Mario Kovačević na konferenciji za novinare rekao je da cijeni splitski klub, ali će dati sve da razvesele svoje navijače.

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Utakmica Varaždina i Hajduka igrat će se u subotu od 21 sat, a u gradu veliko zanimanje za ulaznice. Varaždin je u prvom kolu kod kuće izgubio od Slaven Belupa pa potom pobijedio Istru u Puli. Hajduk je odigrao sami jednu utakmicu, također je slavio protiv Puljana.

Trener Varaždina Mario Kovačević rekao je da se svi u ekipi vesele utakmici s Hajdukom, posebno nakon dobre igre i zasluženog pozitivnog rezultata protiv Istre.

-Znamo što Hajduk znači u hrvatskom nogometu. Veselimo se utakmici u subotu, svi pričaju o njoj, karte se dobro prodaju, imat ćemo pun stadion. Cijenimo Hajduk, ali igramo doma i dat ćemo sve od sebe da razveselimo naše navijače- rekao je Kovačević.

Varaždinci su u srijedu odigrali prijateljsku utakmicu sa Sharjah FC-om, prvoligašem iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, i pobijedili 2:1 golovima Posavca i Vugrinca. Trener Kovačević je dao priliku igračima koji manje igraju.

-Jako sam zadovoljan. konkurencija za prvu ekipu je sve jača, svi daju sve od sebe, žele igrati. Vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolji- dodao je trener Varaždin.

U varaždinskom sastavu vjerojatno neće biti ozlijeđenog Michelea Šege, koji je tek počeo s treninzima. No igrat će Tonio Teklić, sada igrača Varaždina, a nekada Hajduka. Rekao je da je zadovoljan u Varaždinu gdje je prihvaćen i od suigrača i od navijača.

-Drago mi je da su u Varaždinu prepoznali moj trud i rad. Zahvaljujem navijačima i nadam se da ćemo ih usrećiti u subotu. Čekamo Hajduk zadovoljni i sretni nakon pobjede Puli- kazao je Teklić.

Dodao je da, kad pričaju o Hajduku, svi spominju Marka Livaju.

-Uz Livaju Hajduk ima još devet igrača koji su fantastični. Ne smijemo se fokusirati na jednog-dva, nego na sve. Trener nas priprema i imam osjećaj da će biti dobro u subotu- rekao je Teklić.