Aktualni državni prvak

Mario Genzić nastavio dominaciju u lovnom trapu: Drago mi je što se radi na unaprjeđenju lovstva i lovnog streljaštva

Mario Genzić ponio je primat najboljeg strijelca lovnog streljaštva na premijernom izdanju lige Lovačkog saveza Zagrebačke županije
WhatsApp-Image-2022-07-05-at-13.21.30.jpeg

Protekle nedjelje na streljani u Oborovu održano je Prvenstvo lovnog ureda Dugo Selo u lovnom streljaštvu. Otvarajući natjecanje načelnik općine ujedno i predsjednik Lovačkog saveza Zagrebačke županije Mato Čičak istaknuo je kako je u organizaciji Saveza ove godine po prvi puta organizirana liga koja je imala pet kola.

Primat najboljega u premijernom izdanju lige ponio je Mario Genzić, koji je bio najbolji na četiri od pet kola. Ukupnom pobjedom Genzić je izborio nastup na državnom prvenstvu koje će ove godine biti održano u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, gdje će član SD Fazan Svibje pokušati obraniti prošlogodišnji naslov.

-Ovo je bila idealna prilika svim natjecateljima da pobijede državnog prvaka. Pitanje je kada će im se opet pružiti takva prilika- naglasio je Genzić, koji se uz državno prvenstvo priprema i za Europsko koje će u srpnju biti održano u Litvi.

-Prije toga idem na Grad prix u Bzenicu. Radujem se tome, jer natjecanje će biti održano na novom strelištu- rekao nam je Genzić, koji je u sklopu priprema sudjelovao i na natjecanju u Mađarskoj, kao i na Ligi koju je pokrenuo Lovački savez Zagrebačke županije gdje je na četiri kola bio pobjednik.

-Drago mi je što se radi na unaprjeđenju lovstva i lovnog streljaštva. Osim što se družimo odlazimo i na druge streljane i u lovačka društva koja njeguju lovno streljaštvo. Sve je to jedno novo i lijepo iskustvo, jer konkurencija u Zagrebačkoj županiji sve je veća i bolja- poručio je za kraj Mario Genzić.

Naši ljudi našeg kraja
Rugvica