Mara Budić i Luka Martinek po treći puta najbolji u Dugom Selu

DS-1

Zajednica športskih udruga Grada Dugog Sela sinoć je u Gradskoj sportskoj dvorani proglasila najbolje sportaše i sportske kolektive za 2018. godinu. Kako je istaknuo dopredsjednik Zajednice športskih udruga Željko Melić na ovom proglašenju vidjeli su se najznačajniji rezultati, koje su u velikoj mjeri postigli odreda sve mladi sportaši, kojima bi ova priznanja trebala biti motivacija za daljnji još uspješniji rad.

-Zahvala svima što pomažu razvoj sporta u ovim teškim vremenima, no posebna zahvala ide roditeljima koji su uvijek tu i pomažu u realizaciji svih programa. Ponosni smo i sretni što se iz godine u godinu naši sportaši pozivaju u reprezentativne selekcije, čime naš grad postaje i grad sporta što treba pozdraviti, ali i podržati- istaknuo je dopredsjednik Željko Melić.

Gradonačelnik Nenad Panian poručio je kako će Grad uvijek biti uz svoje mlade i svoju djecu, jer upravo zbog njih se sve i radi.

-Ponosan sam na vaše uspjehe, a kada vas vidim na cesti znam da ste sigurni, jer ste u rukama svojih trenera koji brinu o vama, a vi se brinete da slavu Dugog Sela ponesete diljem Hrvatske, pa čak i svijeta- rekao je gradonačelnik Nenad Panian.

Treću godinu za redom najbolja sportašica i sportaš su rukometašica Mara Budić i stolnotenisač Luka Martinek, dok su ekipna priznanja u ženskoj konkurenciji ponijele rukometašice Dugog Sela ’55 te stolnotenisači Dugog Sela, dok su u muškoj konkurenciji bez premca najboljima proglašeni stolnotenisači Dugog Sela.

Najuspješniji treneri u prošloj godini su; Matej Mišković (MRK Dugo Selo), Nikola Banjeglav (Kyokushin karate klub Dugo Selo) i Željko Murat (STŠK Dugo Selo), dok je priznanje za zaslužnog sportskog djelatnika primio Gordan Jurinčić (STŠK Dugo Selo).

Čak 34 mlada sportaša proglašena su nadama godine, a priznanja su primili i najbolje ekipe i pojedinci u podmlatku.

-Ova priznanja odraz su zadovoljstva, ali nas ujedno obvezuju na još kvalitetniji i uspješniji rad u klubovima- u ime svih nagrađenih kazala je Mara Budić.

Fotogaleriju s proglašenja najboljih u dugoselskom sportu možete pogledati OVDJE.

Hrvatska
Sport