Razmišljanje kapetana

Luka Modrić: Prvo poluvrijeme nismo bili pravi, a pred kraj smo se nepotrebno povukli

Nakon lošeg prvog dijela, Vatreni su u nastavku zaigrali daleko bolje te preokrenuli rezultat da bi u petoj minuti sudačke nadoknade ostali bez pobjede
Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu Marko Lukunic/PIXSELL

U susretu drugog kola Europskog prvenstva Hrvatska je remizirala protiv Albanije odigravši 2:2. Nakon lošeg prvog dijela, Vatreni su u nastavku zaigrali daleko bolje te preokrenuli rezultat da bi u petoj minuti sudačke nadoknade ostali bez pobjede.

-Prvo poluvrijeme nismo bili pravi, opet smo lošije ušli u utakmicu i zabili su nam rani gol i onda je bilo teško igrati. Drugo poluvrijeme je izbornik napravio neke promjene i to je bilo jako dobro, do pred kraj gdje smo se povukli i dopustili da nam stvore iz nekog nereda dvije, tri prilike i na kraju nam zabiju gol- prokomentirao je hrvatski kapetan ogled protiv Albanije.

Hrvatska je sada u jasnoj situaciji, samo je pobjeda protiv Italije vodi u osminu finala.

-Samo nam igra pobjeda, a nakon toga ćemo vidjeti hoće li nam četiri boda biti dovoljna. Nemamo druge opcije, pobjeda protiv Italije. Vjerujem da to možemo napraviti, ali morat ćemo igrati bolje- zaključio je Modrić, koji je odigrao svih 90. minuta protiv Albanije.

Hrvatska
Sport