Lolek i Bolek skuhali najbolji fiš na Vezišćanskom kotliću

Športska ribolovna udruga Šaran Križ organizirala je jučer natjecanje u „lovu ribe udicom na plovak“ , te premijerno natjecanje u spravljanju fiša, Vezišćanski kotlić na kojem se natjecalo devet ekipa
IMG_4546-1024×682

Športska ribolovna udruga Šaran Križ organizirala je jučer natjecanje u „lovu ribe udicom na plovak“ , te premijerno natjecanje u spravljanju fiša, Vezišćanski kotlić na kojem se natjecalo devet ekipa. Svima njima otvarajući natjecanje puno uspjeha i sreće poželio je općinski načelnik Marko Magdić, dok je nagrade najbolji uručio njegov zamjenik Zlatko Hrastić.

Prema mišljenju stručnog žirija u sastavu Đurđica Minovec, Aleksandar Tutić i Ivica Kovačić najbolji fiš spravila je ekipa Lolek i Bolek (Goran Grgurić i Antun Kovačić). Drugo mjesto pripalo je Valjak i prijatelji, dok su treći bili članovi HVIDR-e iz Kloštar Ivanića.

Na natjecanju u lovu ribe udicom na plovak mogli su sudjelovati svi ribolovci bez obzira na članstvo u ŠRU Šaran Križ. U natjecanju je sudjelovalo ukupno 34 natjecatelja, a među odraslima prvo mjesto osvojio je Marko Kutlić, drugo mjesto Mladen Rašić, a treće Dejan Bujanić. Među kadetima najbolji je bio Lovro Počuć.

Događanja
Hrvatska
Križ
Općina
Zagrebačka županija