Ljeto u Farkaševcu od 15. do 17. srpnja

Za dobru zabavu i atmosferu u večernjim satima zaduženi će biti Ljubavnici, Slavonija bend i Opća opasnost, a uz njih će tu biti i predgrupe
279214384_10227349385068727_387965643722287110_n

Općina Farkaševac za ljeto priprema novu manifestaciju – Ljeto u Farkaševcu. Dosadašnji Dani Općine Farkaševac dobili su nove ime, a premijerno izdanje manifestacije donosi brojna iznenađenja, najavio je načelnik Matija Copak.

-Ljeto u Farkaševcu je stara-nova manifestacija. Ono što su nekad bili Dani općine Farkaševac, to sada nosi novo ime i novi brending, Ljeto u Farkaševcu. Imamo jako puno iznenađenja. Ono što mogu reći kako ćemo imati jako puno izlagatelja i puno novih sadržaja i događanja- rekao nam je načelnik Copak, najavivši i neke od noviteta na ribnjaku.

-Na ribnjaku se tradicionalno subotom održavala fišijada, koja je lani imala 25 ekipa. Uz fišijadu, ove godine uvodimo i novo natjecanje, roštiljanje. U planu je i niz popratnih sadržaja koji će se vezati uz lokaciju ribnjaka- otkrio nam je Copak.

Za dobru zabavu i atmosferu u večernjim satima zaduženi će biti Ljubavnici, Slavonija bend i Opća opasnost, a uz njih će tu biti i predgrupe.

Događanja
Farkaševac
Hrvatska
Općina
Zagrebačka županija