Kuzmanovićeve 23 obrane Dugoselcima nisu bile dovoljne za pobjedu protiv Moslavine

U zaostaloj utakmici 16. kola 1.HRL Sjever igrači Mateja Miškovića ugostili su Moslavinu iz Kutine, koja je u zanimljivoj utakmici slavila s 25:23

U zaostaloj utakmici 16. kola 1.HRL Sjever igrači Mateja Miškovića ugostili su Moslavinu iz Kutine, koja je u zanimljivoj utakmici slavila s 25:23.

Uvodnih 19. minuta odvijala se prava bitka za svaki gol, što nam pokazuje i brojka od 10 izjednačenja u tom periodu igre. Nakon toga Dugoselci rade seriju 6:1, te na odmor odlaze s +5 (17:12).

Moslavina u drugo poluvrijeme ulazi odlučnije i čvrstom obranom tjera igrače Dugog Sela na tehničke greške. Sve njihove pogreške gostujući rukometaši pretvaraju u pogodak i u 40. minuti dolaze do izjednačenja 18:18. Zadnjih 20 minuta ponovno se odvijala borba za svaki gol. Iz te borbe ovog puta sretnija i spretnija izlazi momčad Moslavine te odnosi pobjedu od 25:23..

Kod Dugog Sela najefikasniji je bio Zlatko Raužan s 8 golova i Dominik Kuzmanović s nevjerojatne 23 obrane, a kod gostiju se na brojci od 9 golova zaustavio Alen Lukes.