Kristina Ivanuš osvojila nagradu za najuspješnije dijete SOS Dječjih sela na globalnoj razini

U konkurenciji od 200 djece, Kristina Ivanuš, štićenica SOS Dječjeg sela Lekenik, dobitnica je Herman Gmeiner Award, prestižne nagrade koja se na globalnoj razini dodjeljuje uspješnoj djeci SOS Dječjih sela
kristina HRT

U konkurenciji od 200 djece, Kristina Ivanuš, štićenica SOS Dječjeg sela Lekenik, dobitnica je Herman Gmeiner Award, prestižne nagrade koja se na globalnoj razini dodjeljuje uspješnoj djeci SOS Dječjih sela.

Inače, Kristina je u SOS Dječje selo Lekenik došla sa samo četiri godine, dok joj je sa šest  dijagnosticirana bolest perifernih živaca. Nasreću, pobijedila je bolest te je sada studentica marketinga, a u budućnosti se nada zaposliti u marketinškoj firmi i imati veliku obitelj.

– Sretna sam što mogu predstavljati Hrvatsku na ovako lijepi način. Ponosna sam na sebe jer sam uspjela ući u uži odabir među četiri finalistice, rekla je Kristina tijekom svog gostovanja u emisiji Dobro jutro, Hrvatska na HRT-u.

Kako kaže, sljedećeg će tjedna biti objavljeni službeni rezultati, ali već sada je poznato, da je drugoplasiranu pretekla za 20 000 glasova.

Hrvatska
Zanimljivosti