Krešimir Radovčić novo lice u redovima Cibone

Košarkaški klub Cibona objavila je kako je u svoje redove dovela 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativnog razigravača Krešimira Radovčića s kojim je potpisala ugovor na dvije godine

Slavko Midžor/PIXSELL

Košarkaški klub Cibona objavila je kako je u svoje redove dovela 23-godišnjeg hrvatskog reprezentativnog razigravača Krešimira Radovčića s kojim je potpisala ugovor na dvije godine.

– Doveli smo još jednog mladog igrača koji će dobiti priliku da se izbori za minutažu. Razgovarali smo s njim i prošle godine i vjerujemo da će napraviti iskorak u igri kod nas i pojačati konkurenciju na poziciji razigravača, rekao je direktor Cibone Domagoj Čavlović.

Radovčić je prvih šest godina svoje karijere proveo u rodnom Šibeniku, zatim jednu u Zaboku, a prošlu je sezonu igrao za slovenski Helios.

– Radovčić je dečko koji nije preskakao stepenice u karijeri, išao je korak po korak i ovaj je još jedan jako bitan za njegovu karijeru. Jako je dobar dečko, radišan, a to je ono što smo tražili u ovom trenutku, kazao je trener Cibone Ivan Velić.

– Odlučio sam se na Cibonu jer je to iskorak u mojoj karijeri. Zadovoljan sam i ponosan na to! Mislim da je Cibona pravi klub jer imaju strategiju razvoja mladih igrača, izjavio je Radovčić.