Konferencija ”Transformacija tržišta” 20. i 21. travnja

Konferencija ”Transformacija tržišta” u organizaciji Hrvatske kršćanske koalicije i organizacije Global advance održat će se 20. i 21. travnja u Hotelu Antunović u Zagrebu. Global Advance je američka kršćanska udruga koja ima za cilj sakupiti, spojiti i odaslati vođe u globalnom Kristovu Tijelu. Koferencija je namjenjena kršćanskim poduzetnicima i pojednicima koji tek planiraju krenuti u poduzetništvo.

Cilj ovog događaja je potaknuti poduzetnike da svoje poslovanje usklade sa načinom života i budu primjer kvalitetnih i vrijednih ljudi koji u poslovnom svijetu svjedoče svoju vjeru. ”Transformacija tržišta” osmišljena je da pomogne tvrtkama u razvoju i njihovim vođama, podučivši ih poslovnim načelima Božjega kraljevstva i korištenju praktičnih alata potrebnih za uspjeh, a u programu će sudjelovati 8 govornika i SAD-a i 4 poduzetnika iz Hrvatske koji svoje uspješno poslovanje temelje na Biblijskim principima.

Ovaj događaj je i poticaj za širenje mreže kršćanskih poduzetnika koji će zajedno surađivati, poticati i hrabriti jedni druge.

Prijave za konferenciju moguće su putem e-maila [email protected].