JŽNL: Ban Jelačić ispustio pobjedu protiv Jaske Vinogradara

Ban Jelačić je imao vodstvo od 2:0 nakon 14. minute igre, no gosti koji ovog proljeća ne znaju za poraz stigli su do izjednačenja
277816949_2325145184290545_6329699090512252775_n

U tri subotnje utakmice Jedinstvene županijske lige tek je Sloga iskoristila prednost domaćeg terena za pobjedu, dok su susreti u Mičevcu i Vukovini završili bez pobjednika.

Najzanimljivije je bilo u Vukovini, gdje je drugoplasirani Ban Jelačić ugostio najugodnije iznenađenje proljetnog dijela prvenstva, NK Jasku Vinogradar koja ovog proljeća još nije osjetila gorčinu poraza. Sastav trenera Sanjina Lucijanića do ove je utakmice imao sedam pobjeda i jedan remi, dok Ban Jelačić igra u toplo-hladnom ritmu što potvrđuju četiri pobjede, dva remija i isto toliko poraza.

Današnja utakmica ova dva suparnika ponijela je i epitet kola. Završilo je 2:2, a svakom je suparniku pripalo po jedno poluvrijeme. Ban Jelačić nakon 14. minuta je imao vodstvo od 2:0. Pogađali su Nikić i Miletić. Gosti do izjednačenja dolaze u posljednjih dvadesetak minuta. Domaćine su rastužili Borovec i Kordić.

Bez pobjednika je bilo i u susretu u Mičevcu, gdje je Klas ugosti Zrinski. Završilo je 1:1. Sloga je golom Matije Sertića s minimalnih 1:0 svladala Rakov Potok.

Sutra od 17 sati igraju se preostale utakmice. Uz dva turopoljska derbija Polet-Lomnica i Mladost-Turopoljac, još igraju Kupa-Naftaš Ivanić, Dinamo (J)-Bregana i Strmec-Vatrogasac.

Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija