Jurica Brdek pojačao Samobor

Brdek će za novu momčad debitirati već sutra u Kup susretu protiv Mladosti iz Klinča Sela

Jurica Brdek, prošle sezone ponajbolji igrač četvrtoligaša iz Gradića nogometni put nastavlja u novom četvrtoligašu, Samoboru, kojem je pristupio ovoga tjedna. Ambiciozna uprava kluba prepoznala je vrijednosti ovog plemenitog igrača, a razumijevanjem njegovog dosadašnjeg kluba, igraču je omogućen prelazak u drugu sredinu, za čiju će momčad debitirati već sutra u Kup susretu protiv Mladosti iz Klinča Sela.

Prije Brdeka, Samobor je zadnju liniju pojačao Eduardom Husinecom, koji je stigao kao zamjena za ozlijeđenog kapetana Mateja Ivkovčića, kojeg ovih dana očekuje operativni zahvat.

U dosad četiri odigrana kola Samoborci su ostvarili dvije pobjede (Sutla Laduč, Lekenik), remi protiv Moslavine, dok su na prvenstvenom startu poraženi od Save u Strmcu Samoborskom.

-Taj poraz je i jedini kiks, jer smo se nadali barem bodu, dok smo protiv Moslavine bili bolji, no nismo uspjeli zabiti gol, a kad ne zabiješ ne možeš niti pobijediti- kaže sportski direktor Samobora Mario Makarun.

-Forma se diže, faza upoznavanja igrača s trenerom i međusobno je za nama, tako da ćemo vjerujem biti još bolji- zaključio je Makarun.

Pred Samoborcima je ovog tjedna dvostruki program, jer uz Kup susret u Klinča Selu, u subotu ih očekuje domaći prvenstveni susret sa Stupnikom.