JURE MIŠKOVIĆ, ravnatelj OŠ Stjepan Radić: Spremni smo za sve ono što nas očekuje

Provjerili smo kako se Osnovna škola Stjepana Radića iz Božjakovine priprema za novu školsku godinu koja počinje, 7. rujna

Zagrebačka županija u svome je proračunu osigurala sredstva za kupnju 70.000 maski za učenike osnovnih i srednjih škola. Ta je odluka donijeta na prošlotjednom sastanku Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije s predstavnicima svih lokalnih stožera na području županije i epidemiologa Županijskog zavoda za javno zdravstvo.

Ovih dana u školama traju posljednje pripreme, a mi smo provjerili kako se Osnovna škola Stjepana Radića iz Božjakovine priprema za novu školsku godinu koja počinje, 7. rujna.

-Za nas je ovo specifična školska godina, jer se nastavlja ova epidemija, koja nas je zadesila i lani. Mi smo spremni za sve što nas očekuje, radit ćemo u dvije smjene, osigurat ćemo sve one epidemiološke uvjete koji se od nas traže- rekao nam je ravnatelj Jure Mišković, pozvavši i roditelje da zajedno s djecom ispunjavaju sve one uvjete koji se stavljaju pred njih.

Između ostaloga, Jure Mišković je i predsjednik Udruge ravnatelja Zagrebačke županije, potvrdivši nam kako su i sve ostale škole spremne, jer su dobili jasne upute na koji način provoditi mjere.

-Tražili smo i od pročelnika da održimo i zajednički sastanak s načelnikom Stožera Zagrebačke županije i epidemiologom, kako bi znali što napraviti ako dođe do pojave epidemije u školama- otkrio nam je Mišković.