Jubilarno izdanje Kutije šibica morat će sačekati sljedeću godinu

Organizator napominje da će zato iduće godine uložiti veći napor da turnir bude još bolji, kvalitetniji i spektakularniji

Sanjin Strukić/PIXSELL

Najveći malonogometni turnir u regiji Kutija šibica, koji se unazad 49 godina tradicionalno igra u zadnjem mjesecu godine sa svečanom završnicom u zagrebačkoj dvorani Dom sportova, odgađa se ove godine zbog pandemije COVIDa-19.

–  Zbog trenutne situacije s epidemijom COVID-19 u RH te Odluci Stožera civilne zaštite RH o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja od 20. studenog 2020. godine, donesena je zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 25 osoba na jednom mjestu, a sva sportska natjecanja mogu se održavati isključivo bez gledatelja, navodi se u priopćenju organizatora koji ističe da ‘s obzirom da 50. izdanje ovog turnira zaslužuje veliki spektakl te sportske dvorane pune ljubitelja malog nogometa i Kutije šibica odlučeno je da se turnir ove godine neće održati.

Organizator napominje i da će zato iduće godine, uložiti veći napor da turnir bude još bolji, kvalitetniji i spektakularniji.

– Bez gledatelja, MNT Kutija šibica bila bi samo prazna kutija bez svojih šibica te se nadamo da ćemo kraj 2021., tradicionalno, iako s godinom prekida završiti sa spektakularnim izdanjem 50. MNT Kutije šibica.