Još jedna uspješna akcija “Djeca za djecu”

Akcija „Djeca za djecu" održana je ove godine peti put za redom
20221215_173942

Humanitarna akcija “Djeca za djecu” i ove je godine uspješno odrađena. Kako nas je izvijestila Mirna Češković, prikupljeno je puno igračaka, slikovnica i knjiga, koje će razveseliti djecu u udomiteljskim obiteljima.

-Pripremljeno je tridesetak bogatih poklon paketa koji su predani u Centar za socijalnu skrb Ivanić-Grad- ističe Češković te nam otkriva kako su igračke skupljali i prije i poslije samog dana akcije, jer ljudi su se telefonski javljali želeći sudjelovati u akciji.

-Akcija „Djeca za djecu” održana je ove godine peti put za redom, što znači da smo proteklih godina razveselili već puno djece, a to je dokaz da je akcija svake godine bila uspješna. Zahvaljujem se svima koji su sudjelovali u akciji. Naši sugrađani su pokazali da imaju veliko srce i da su spremni pomoći onima kojima je to potrebno. I na kraju bi željela reći da svi mi odrasli zapravo možemo puno naučiti od djece: djeca se igraju i uživaju u tome, raduju se najmanjim sitnicama, žive u sadašnjosti i maštaju bez kočnica- ispričala nam je inicijatorica akcije Mirna Češković.

Događanja
Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Zagrebačka županija