JEDNOGLASNO ZA PRORAČUN: Usvojen proračun Brckovljana za 2022. u visini od 36,3 milijuna kuna

Među istaknutijim projektima je projektiranje stambenog naselja za zbrinjavanje mladih obitelji
DSC_1346

Na večeras održanoj sjednici Općinskog vijeća Brckovljani vijećnici su jednoglasno usvojili proračun za 2022. godinu i pripadajuće programe, s kojima je vijećnika upoznala voditeljica odjeljka za proračun, financije i knjiženje, Mirjana Dokuš. Predloženi proračun je u iznosu 36,3 milijuna kuna i nešto je veći od proračuna za ovu godinu.

-Nadam se da ćemo uspjeti sve projekte koje smo ugradili u proračun uspjeti realizirati, a neke i započeti tijekom 2022. Svi zajedno trebamo prionuti poslu kojim želimo unaprijediti našu općinu- kazao je načelnik Tihomir Đuras.

Među istaknutijim projektima je projektiranje stambenog naselja za zbrinjavanje mladih obitelji.

-Želimo na ovaj način pomoći našim mladima da ovdje pronađu svoje mjesto za budući život. To naselje panirano je kod zgrade osnovne škole i kod vjerujem našeg budućeg vrtića i nove tržnice. Upravo na tom prostoru stvaramo jedan novi općinski centar. Vjerujem kako će mladi ovdje uživati- istaknuo je Đuras, koji se nada kako će projekt tržnice i multifunkcionalnog trga proći na mjeri 7.4.1 te da će njegova realizacija krenuti sljedeće godine.

Vijećnici su između ostaloga donijeli i Odluku o prodaji zemlje u poslovnoj zoni tvrtki Elektro Elektron, koja je kupila parcelu nasuprot Strojotehnike.

-Jedan investitor nam je došao, a već sada za sljedeću sjednicu vijeća mogu najaviti dolazak još dva investitora- otkrio nam je načelnik Tihomir Đuras.

Brckovljani
Hrvatska
Općina
Politika
Zagrebačka županija