Jak vjetar na D8 otežava promet

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 na 62+400 km između čvorova Komin i Breznički Hum u smjeru Goričana, vozi se uz ograničenje brzine 100 km/h, javio je u 7 sati Hrvatski autoklub koji poziva vozače na oprez

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Zbog prometne nesreće na autocesti A4 na 62+400 km između čvorova Komin i Breznički Hum u smjeru Goričana, vozi se uz ograničenje brzine 100 km/h, javio je u 7 sati Hrvatski autoklub koji poziva vozače na oprez.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupna vozila).

Na A1 Zagreb-Split-Ploče se zbog izvanrednog održavanja na vijaduktu Drežnik u smjeru Dubrovnika vozi suženim kolnikom zbog čega su mogući kraći zastoji.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Na Bregani se na izlasku iz zemlje u teretnom prometu čeka do pola sata.
U pomorskom prometu nema poteškoća.