IZNENAĐENJE U KUPU ZNS-A: Sesvetski Kraljevec slavio protiv bolje rangiranih Sesveta

Nakon što su ove sezone ušli u 4. NL, a sad prošli i u osminu finala Kupa, Sesvetski Kraljevec i dalje živi svoje najbolje dane
WhatsApp Image 2022-10-19 at 10.20.30

Lijepo je ždrijeb u šesnaestini finala spojio susjede Sesvetski Kraljevec i Sesvete. NK Sesvete, dugogodišnji drugoligaš, sada član Supersport Druge NL i perjanica sesvetskog kraja privukao je mnogo gledatelja na jedinu preostalu utakmicu šesnaestine finala Kupa ZNS-a, piše ZGnogomet.

Domaćin, NK Sesvetski Kraljevec poduzeo je sve da ugledne goste dočeka na najbolji mogući način. S igračima su izlazili dječaci i djevojčice, polaznici škole nogometa Sesvetskog Kraljevca, a na tribinama je vladala prijateljska atmosfera.

Pravo iznenađenje uslijedilo je na terenu na kojem su nakon 90 minuta igre domaći slavili rezultatom 1:0 i izbacili Sesvete iz daljnjeg natjecanja, a sebi priskrbili osminu finala Kupa ZNS-a. Jedini gol na utakmici bio je zapravo auto gol Tina Kulenovića iz 29. minute.

Kako su već otprije poznati sudionici osmine finala Kupa ZNS-a, tako “kraljevi” već znaju da će priliku za ulazak u četvrtfinale imati u utakmici protiv NK Ravnice.

Grad Zagreb
Hrvatska
Sport