Izmjene u autobusnom i tramvajskom prometu

Zbog radova i zabrane prometa Grižanskom ulicom, od četvrtka, 26. travnja od 9 sati, do petka, 1. lipnja, autobusi linije 206 (Dubrava – Miroševac) prometovat će izmijenjenom trasom.

Iz Dubrave će autobusi voziti uobičajenom trasom do raskrižja Avenije Dubrava i Ljubijske ulice, gdje će skretati lijevo u Ljubijsku, zatim desno u Ulicu Rudolfa Kolaka te lijevo u Aleju tišine i dalje nastaviti uobičajenom trasom do Miroševca. Iz Miroševca će autobusi prometovati istom, izmijenjenom trasom.

Autobusna stajališta u Grižanskoj ulici neće biti u funkciji. Autobusi će se zaustavljati na postojećim stajalištima na trasi.

***

Zbog sanacije tramvajske pruge, u noći s petka na subotu, odnosno s 27. na 28. travanj, od 23.09 do 00:01 sat obustavit će se  tramvajski promet od Dupca prema središtu grada. Zadnji tramvaj iz Dupca kreće u 23.09, a iz Dubrave u 23.20 sati. Kako bi se osigurala što bolja prometna povezanost, u 23.30 sati, ostvarit će se i izvanredni polazak autobusa s terminala Dubec do Draškovićeve ulice.

Napominjemo kako će autobus noćne linije 34 iz Dupca za Ljubljanicu krenuti minutu iza ponoći.

ZET moli cijenjene putnike za razumijevanje.