U rukometu od sedme godine

INES NIKIĆ, najbolja sportašica Rugvice: Ovo je poticaj da iz dana u dan sve više treniram i radim na svome napretku

Ines Nikić u pravom smislu te riječi je sportaš, kako na terenu tako i svojim ponašanjem izvan terena
DSC_4600

Zajednica sportskih udruga Općine Rugvica proglasila je najbolje u sportu za 2023. godinu. Ines Nikić (ŽRK Rugvica) i Lovro Paun (SK Silver Eagle) proglašeni su za najbolju sportašicu i sportaša, dok je ŽRK Rugvica ekipa U12 i Škola nogometa NK Rugvica najbolja ekipa i momčad.

Ines Nikić, perspektivna je rukometašica Rugvice, koja se rukometom bavi od sedme godine. Najbolji je strijelac ekipe s prosjekom od devet golova po utakmici, a njezine igre nisu prošle nezapaženo, te je pozvana u selekciju Zagrebačke županije s kojom je uspješno nastupala na turniru u Đurđevcu i Beogradu.

-Krenula sam upravo iz ove dvorane u Rugvici, gdje još uvijek treniram- istaknula je Ines, koja je na proglašenju najboljih u sportu Zagrebačke županije proglašena i sportskom nadom od strane Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

-Ovo je zapravo još veći poticaj da iz dana u dan sve više treniram i radim na svome napretku- rekla nam je ovo rukometašica Rugvice, koja uz dobre partije na terenu nije zapostavila niti školske obaveze te je odlična učenica prvog razreda gimnazije.

-Ponekad je sve teško uskladiti, no uz dovoljno želje, truda i rada sve se stigne- poručila je za kraj Ines.

Naši ljudi našeg kraja
Rugvica
Sport