IGOR MOSTARLIĆ UOČI PREMIJERE FUTSAL KLUBA GORICA: Seniorska momčad je najbolja u ligi i to ćemo dokazati

Najzaslužniji za projekt futsala u Velikoj Gorici je Igor Mostarlić, koji u novom klubu ima funkciju sportskog direktora
DSC_3924

Sportski život Velike Gorice od ovoga je ljeta bogatiji i za Futsal klub Gorica, koji je protekle subote u Cvjetnom naselju organizirao Futsal day na kojem su se javnosti uz dvije momčadi mladeži, predstavili i seniori koji ove subote od 14,30 sati imaju prvenstveni debi protiv Petrinjčice.

Najzaslužniji za projekt futsala u Velikoj Gorici je Igor Mostarlić, koji u novom klubu ima funkciju sportskog direktora, dok su za vođenje momčadi zaduženi Tino Čirjak i Ivan Dodlek.

-Nakon dugo godina moj neostvareni san postao je stvarnost. Uspio sam napraviti futsal ekipu u Velikoj Gorici, jer mislim da to grad ovakve veličine i zaslužuje. Vjerujem kako smo napravili fenomenalnu priču koji će mnogi podržati- istaknuo je Mostarlić, koji vjeruje kako momčad već u prvoj godini može izboriti ulazak u najviši rang hrvatskog futsala.

-Seniorska momčad je bez lažne skromnosti najbolja momčad Druge lige i to ćemo dokazati odmah od prvog kola i utakmice protiv Petrinjčice- poručio je Mosta.

Između ostaloga, klub ne počiva samo na seniorima već ima i dvije kategorije mladeži koje okupljaju četrdesetak klinaca koji uče prve futsal korake.

-Iz dana u dan broj djece raste i to me raduje- zaključio je Igor Mostarlić.

Grad
Hrvatska
Intervju
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija