Igor Mostarlić na klupi Lonje

Nakon što je Nogometni klub Lonja neki dan izabrao Igora Maksimovića za novog čelnog čovjeka kluba, novi predsjednik već u prvom tjednu svoga mandata ima pune ruke posla. Nakon nedjeljnog remija Lonje s Dinamo Hidrelom (1:1), na vlastiti zahtjev s klupe se povukao Igor Mudrić, te je pred predsjednikom bio nimalo lak zadatak- pronalazak njegove zamjene.

Nakon dužeg promišljanja odluka je pala na Igora Mostarlića, koji je zimus trebao igrački pojačati momčad. Tada se taj transfer nije realizirao, no ovoga puta zapreka nema te Igor Mostarlić sjeda na klupu kluba iz Lonje.

-Zahvaljujem se Igoru Mudriću koji je svoj posao radio odlično. Mi smo morali posegnuti za drugim rješenjem, i odluka je pala na Igora Mostarlića, koji će vjerujem biti dugoročno rješenje. Mislim da s njim dobivamo pravu “mangu” u svlačionici koja itekako ima što za reći našim igračima. Gledamo prema naprijed i siguran sam da smo dobro odlučili- kazao nam je Maksimović.

Debi na klupi, Mostarlić će imati u nedjelju, kada Lonja gostuje u Meštrici.

-Ovo je jedna dobra priča s mladim i ambicioznim predsjednikom, koja mi se svidjela. Cilj za proljeće je uzeti što više bodova te uigrati momčad za sljedeću sezonu za koju imamo visoke ciljeve- kratko nam je rekao Mostarlić.

Hrvatska
Sport