Igor Cvitanović vjeruje u nastavak pozitivnog niza

Nogometaši Dubrave Tim kabel u posljednja četiri susreta dohvatili su deset bodova, što ih je zajedno s Krkom i Orijentom 1919 dovelo na diobu drugog mjesta, iza vodećeg Vinogradara koji iam sedam bodova prednosti pred njima. Nastavak pozitivnog rezultatskog niza Dubrava TK će tražiti sutra na Grana Klaki, gdje gostuju Ponikve.

-Očekujemo nastavak dobrog niza i dobrih igara te zadržavanje mjesta gdje se nalazimo. Naravno da neće biti lako jer su sve utakmice teške i ozbiljne. Sada će i tereni biti u lošijem stanju izuzev našeg jer igramo na umjetnoj travi. Naravno ako malo popustimo da nas suparnici mogu kazniti, ali u ovom trenutku smo u dobroj formi i nema razloga da se ikoga bojimo. Razmišljamo samo o prvoj sljedećoj utakmici i maksimalno se pripremamo za Ponikve- o završnici jesenske polusezone će trener Dubrave Tim kabel, Igor Cvitanović.

Uz susret na Grana Klaki sutra još igraju; Opatija-Špansko, Dugo Selo-Kurilovec, Jarun-Zagorec, Novigrad-Zagreb, HAŠK-Maksimir i Vrbovec-Krk, dok se u nedjelju sastaju Trnje-Jadran i Vinogradar-Orijent 1919.