Igor Bišćan: Imao sam osjećaj da ćemo dobiti još jednu šansu

Junak prolaska Hrvatske u četvrtfinale je lijevi branič Lillea Domagoj Bradarić
igor bišćan Marko Lukunić/PIXSELL

Izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije Igor Bišćan nije mogao skrivati emocije nakon dramatičnog prolaska u četvrtfinale Europskog prvenstva izborenog pogotkom Domagoja Bradarića u sudačkoj nadoknadi protiv Engleske.

-Što reći? Dramatično, uzbudljivo, emotivno, svi smo jako sretni. Kako se utakmica bližila kraju, imao sam osjećaj da neće to samo tako proći jer su dečki zaslužili još jedan pokušaj, još neku šansu, još neku dramu, jer svojom požrtvovnošću i svojim zalaganjem, pristupom, ponašanjem su to isprovocirali. I ta šansa je došla, Domagoj je napravio potez za pamćenje i odveo nas u četvrtfinale. Teško mi je pronaći prave riječi, jer toliko sam sretan zbog igrača, zbog svih nas, stožera… Pripremali smo se u teškim okolnostima, uz puno problema, ali na kraju smo i s tri boda uspjeli plasirati u četvrtfinale- rekao je Bišćan za Hrvatsku televiziju.

U četvrtfinalu koji je na rasporedu tek za dva mjeseca suparnik Hrvatske bit će Španjolska.

-Oni su uvijek jedni od favorita tako da nam neće biti nimalo jednostavno. No, neću sada uopće razmišljati o njima, hoću uživati u ovom uspjehu bar nekoliko dana. Treba proslaviti ovaj uspjeh kako spada- dodao je Bišćan.

Junak prolaska Hrvatske u četvrtfinale je lijevi branič Lillea Domagoj Bradarić.

-Osjećaj je stvarno fantastičan, drago mi je zbog čitave ekipe jer smo se čitav turnir stvarno boriti, dali sve od sebe i na kraju se isplatilo. Vjerovali smo da možemo proći do samoga kraja, mogao je svatko od nas zabiti gol, evo došlo je na mene. To je to kad čitava ekipa vjeruje i radi za nešto, na kraju se isplati. Sada se vraćamo u klubove, nadam se da će nas ozljede zaobići i da ćemo biti spremni za nastavak EURA- kazao je Bradarić.

Hrvatska
Sport