I ove godine ljetni kamp za školarce koji ostaju u Zagrebu

Prijave su počele danas
dijete

Za školarce koji preko ljeta ostaju u Zagrebu i ove se godine otvara Dječji ljetni kamp u Sportskom parku Mladost od 27. lipnja do 29. srpnja, a prijave su počele danas, izvijestili su iz gradske ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Riječ je o programu koji je osmišljen kao dnevni boravak djece na terenima Sportskog parka Mladost, a koji uključuje bavljenje različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima i pohađanje brojnih edukativnih radionica. Namijenjen je školarcima u dobi od sedam do 12 godina. Ideja je da osnovnoškolci, koji nakon završetka školske godine ostaju u Zagrebu, kvalitetno i sadržajno provedu ljetne praznike.

Polaznici ovogodišnjeg izdanja Dječjeg ljetnog kampa tako će imati priliku igrati odbojku, okušati se u atletici, judu, tenisu, hokeju na travi, košarci, malom nogometu ili zaplivati na bazenima Sportskog parka Mladost. Pored sportskih aktivnosti, djeca će se u brojnim radionicama upoznati s vrijednostima olimpizma, naučiti ponešto od vatrogasaca, policije, hitne pomoći i pripadnika Hrvatskog Crvenog križa, sudjelovat će u likovnoj radionici i potrazi za blagom, a za svoj će trud na kraju biti nagrađeni prigodnim medaljama.

Kamp će se održavati svakog radnog dana od 7:30 do 16:30 sati, a voditelji programa su diplomirani kineziolozi. Cijena kampa za pet dana boravka je 600 kuna za prvo dijete te 475 kuna za drugo dijete, a uključuje užinu i ručak za sve polaznike te poklone sponzora. Maksimalan broj polaznika po tjednu je 50 djece.

Prijave i više informacija o programima kampa zainteresirani mogu zatražiti putem maila [email protected], na broj telefona 01 36 58 553 ili na web stranici ustanove.

Događanja
Grad Zagreb
Hrvatska