Hladno pivo rasprodalo koncert u Zagrebu, dodan još jedan koncert

Malo više od mjesec dana uoči održavanja rasprodan je koncert Hladnog piva u zagrebačkom Domu sportova, planiran za 14. listopada, stoga bend dodaje još jednu svirku u njihovu gradu, i to u četvrtak, 13. listopada, u istoj dvorani

Milan Šabić/PIXSELL

Grupa Hladno Pivo najavila je dužu koncertnu pauzu, na koju ide nakon uspješne godine kojom obilježavaju 35 godina rada. Centralna proslava i vrhunac velike turneje „35 za 35“ zakazan je u maloj dvorani Doma sportova 14. listopada, a sada je tome dodan i koncert dan ranije.

Dosadašnji uspjeh turneje „35 za 35“ i najava da su ovo posljednje prilike za vidjeti band uživo prije duge koncertne pauze, bili su znak zagrebačkoj bazi fanova da potrči osigurati svoju ulaznicu na vrijeme. Novi datum dodan je dan ranije, ne bi li onaj originalno najavljeni 14. listopad doista ostao posljednji zagrebački u ovom ciklusu banda.

Objavom novog koncerta dobiva se velika dvodnevna “Hladno pivo fešta”, tijekom koje će bend prošetati kroz svoj bogati katalog i odsvirati gotovo 50 različitih pjesama kroz dva dana. Kičma oba koncerta bit će ista, s najvažnijim hitovima, ali svaki nastup imat će barem pola programa koji će se potpuno razlikovati, najavljuju iz benda.

Ulaznice za koncert 13. listopada krenule su u prodaju danas. Cijena im iznosi 100 kuna do 30. rujna, zatim 120 kuna od 1. do 12. listopada, te 140 kuna na dan koncerta, ako ih ostane u prodaji.