Građevinska jesen u Ivanić- Gradu

Niti dolazak hladnog vremena ne može omesti građevinske radove na području Ivanić- Grada gdje se izvodi nekoliko značajnih radova. Radovi na dvorani uz Osnovnu školu u Posavskim Bregima u punom su zamahu, a ovih su dana započeli i radovi na uređenju Doma kulture i prostora knjižnice. 

Radovi na dvorani u Posavskim Bregima napreduju prema planu te je završena temeljna ploča trim dvorane u podrumu, a tijekom ovog tjedna očekuje se završetak izrade zidova trim dvorane i nastavak radova na temeljnoj ploči preostalog dijela podruma, gdje bi radovi ako to dozvole vremenske prilike trebali biti gotovi do kraja godine.

Planirani završetak radova na uređenju Doma kulture i prostora Knjižnice predviđen je za ožujak 2018. godine. U sklopu radova predviđena je sanacija krovišta iznad male dvorane POU Ivanić-Grad, sanacija pokrova atrija knjižnice, nova rasvjeta u atriju knjižnice, rasvjeta za galerijski prostor POU Ivanić-Grad te uređenje sanitarnog prostora za tehničko osoblje u potkrovlju zgrade. Vrijednost radova je 611 tisuća kuna, a Pučko otvoreno učilište financijska sredstva osiguralo je putem Natječaja Ministarstva kulture.

Grad
Hrvatska
Ivanić-Grad
Ostalo
Zagrebačka županija