fbpx

Utorak, 12 Veljača 2019 12:03

Otvoren nadograđeni prostor Dječjeg vrtića Jabuka

Napisao/la Redakcija
Otvoren nadograđeni prostor Dječjeg vrtića Jabuka zagreb.hr

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu dvoje mališana otvorio je nadograđeni prostor Dječjeg vrtića Jabuka u Trnavi, u kojem se nalaze četiri dnevna boravka, prostor za logopeda, soba za odgajatelje i prateći sadržaji. Zahvalivši svima koji su svojim zalaganjem i trudom omogućili djeci jasličke i predškolske dobi bolje uvjete u ovom vrtiću, gradonačelnik Bandić istaknuo je da je jedna od glavnih zadaća Grada upravo ulaganje u odgoj i obrazovanje djece i mladih.

-U našem novom prostoru na 500- tinjak kvadrata smjestili smo 105-ero djece u dvije jasličke i dvije vrtićke grupe, te smatram da možemo reći da je to sada vrtić po mjeri djeteta, roditelja i odgajatelja- naglasila je ravnateljica Ljiljana Petrinec.

Inicijativa za nadogradnju krenula je u suradnji s Mjesnim odborom odnosno Vijećem Gradske Donja Dubrava i sami radovi trajali su oko 10 mjeseci.

-Osim što imamo prekrasan prostor sa svim potrebnim edukativnim sredstvima, također imamo i veliki park za djecu u kojem mogu bezbrižno i sigurno provoditi vrijeme- kazala je ravnateljica Petrinec.

01Portal

01portal cilja informirati građane Grada Zagreba i Zagrebačke županije o svim relevantnim zbivanja u Zagrebu i županiji. Stoga je naša ciljana skupina populacija u Gradu Zagrebu i u Zagrebačkoj županiji. Zbog stalnih kretanja ljudi između grada i županije ovaj format portala ima posebnu vrijednost. Ni jedan drugi portal ne cilja na ovaj način informirati i kroz interakciju s građanima podijeliti informacije sa svih razina organizacije lokalne uprave.

01Portal j.d.o.o.
Zavrtnica 17,
10000 Zagreb
OIB: 62928400619
www.01portal.hr
[email protected]
091/576-4485

Nedavne vijesti