Opravdana uloga favorita

GNK Tigar Sveta Nedelja slavi naslov prvaka Četvrte lige. Matej Vrdoljak: Lijep i povijesni dan

Uvjerljivom 5:0 pobjedom protiv Lekenika, GNK Tigar Sveta Nedelja dva kola prije kraja prvenstva potvrdio je naslov prvaka 4. NL
445805821_484369323941303_6752379233358818301_n Facebook GNK Tigar Sveta Nedelja

Šampionskom izvedbom i uvjerljivom 5:0 pobjedom protiv Lekenika nogometaši GNK Tigar Sveta Nedelja osigurali su naslov prvaka 4. NL i promociju u viši rang natjecanja – 3. NL Centar. Naslov prvaka igrači trenera Ratka Ninkovića osigurali su dva kola prije kraja prvenstva, potvrdivši ambiciju s početka prvenstva.

-Zaista lijep i povijesni dan. Naš cilj od početka prvenstva bio je osvajanje naslova prvaka. Znali smo s kakvom kvalitetom raspolažemo tako da smo zasluženo osvojili naslov prvaka i ulazak u Treću ligu- s ponosom priča predsjednik kluba Matej Vrdoljak i otkriva nam kako su pripreme za višu ligu započele još prije dva mjeseca.

-S obzirom na to da smo imali dobru bodovnu prednost još prije dva mjeseca započeli smo sa slaganjem priče za ligu više, jer razlika između Četvrte i Treće lige itekako je vidljiva. Za sportskog direktora imenovali smo Ronalda Štumbergera, koji već radi i snima igrače s kojima smo u pregovorima. S imenima ne bih još izlazio u javnost, samo ću reći kako od 10. lipnja možete očekivati nova lica u Rakitju- govori nam Vrdoljak.

Facebook GNK Tigar Sveta Nedelja

Uz dva prvenstvena susreta protiv Libertasa (1. lipnja) i Jaske Vinogradar (8. lipnja), pred Tigrovima je još i susret polufinala Kupa NS Samobor.

-Preostala dva kola želimo završiti pobjednički i sa svojim navijačima proslaviti naslov prvaka- poručuje Vrdoljak, koji je zajedno s ostatkom klupske ekipe odradio sjajan posao tijekom cijele ove, ali i prošle sezone, kako bi klub postao što jači i prepoznatljiviji na području Zagrebačke županije.

A lijepim sportskim vijestima iz Svete Nedelje pridružio se i Nogometni klub Bestovje koji je također osvojio naslov prvaka u 1. ŽNL-Jug.

-To je najbolji dokaz kako je sport u Svetoj Nedelji u nekoliko posljednjih godina jako napredovao. Čestitam sportskim prijateljima iz Bestovja na postignutom uspjehu i želim im puno uspjeha u daljnjem radu- zaključio je prvi čovjek GNK Tigar Sveta Nedelja Matej Vrdoljak.

Sport
Sveta Nedelja