GAME OVER – Mamić tvrdi da je stručnom stožeru Dinama u 20 mjeseci isplaćeno oko 37 milijuna kuna

Savjetnik uprave Dinama Zdravko Mamić putem svog Facebook profila objavio je plaće stručnog stožera prve momčadi u zadnjih 20 mjeseci

Savjetnik uprave Dinama Zdravko Mamić putem svog Facebook profila objavio je plaće stručnog stožera prve momčadi u zadnjih 20 mjeseci.

Mamić tvrdi da je stručnom stožeru Dinama isplaćeno oko 37 milijuna kuna. Tom objavom reagirao je na odluku igrača i stručnog stožera, koji su prošli tjedan odbili smanjenje plaća zbog nadolazeće financijske krize koja prijeti klubu zbog pandemije koronavirusa.
Messi i suigrači su se odrekli 70 posto primanja, belgijski nogometaši će mjesečno preživljavati s 13.000 kuna, Žilina, koja je sedmerostruki prvak Slovačke, je proglasila bankrot, Cristiano Ronaldo, Juventus, Bayern i mnogi drugi su se solidarizirali, te pokazali da se na muci poznaju junaci. Dinamo se priprema za vremena ispred nas i svi moramo nositi dio tereta. Sve uspjehe klub je honorirao, nikome nije ostao dužan, te je omogućio uvjete rada kakve nema nitko u ovom dijelu Europe, a to će raditi i ubuduće. Game over- napisao je u ponedjeljak kasno navečer Mamić na svom Facebooku, te je objavio i iznose plaća trenera Nenada Bjelice i članova njegovog stručnog stožera u posljednjih 20 mjeseci.

Mamić tvrdi da je stručnom stožeru u posljednjih 20 mjeseci isplaćeno oko 37 milijuna kuna. Navodi se kako je Bjelici isplaćeno oko 24 milijuna kuna, a objavljeni su i iznosi koji su isplaćeni njegovim pomoćnicima – Rene Poms (3,62 milijuna kuna), Nino Bule (2,1), Silvije Čavlina (1,77), Martin Mayer (2,55), Karlo Reinholz (1,37), Jasmin Osmanović (1,47).

Uprava Dinama je 26. ožujka raskinula ugovore s Bjeličinim pomoćnicima, dok je sudbina samog Bjelice, koji se nalazi u svom domu u Austriji, još uvijek neizvjesna.