Fuzionirali se GNK Sveta Nedjelja i HNK Tigar Rakitje

Dva svetonedeljska kluba od sada djeluju kao GNK Tigar Sveta Nedelja
199276056_1421640951547260_1525285935695105722_n

Sukladno donesenim odlukama na Skupštinama HNK Tigar Rakitje i GNK Sveta Nedelja, ove dvije udruge od sada djeluju kao jedna – GNK Tigar Sveta Nedelja! Ovom povijesnom odlukom stvoreni su svi preduvjeti za nastavak kvalitetnog rada za sve trenutne i buduće članove kluba, koji će fokus staviti na osiguranje najboljih mogućih uvjeta za školu nogometa i stvaranje stabilnog četveroligaša.

-Siguran sam kako će se spajanjem dobiti na kvaliteti u svakom segmentu. Malen smo grad, godinama smo svjedočili razjedinjavanju, dok je naša politika usmjerena spajanju u svakom vidu jer zajednički sigurno možemo više. Novom – starom sportskom kolektivu želim puno sreće u budućnosti i kao gradonačelnik stojim im na raspolaganju- istaknuo je gradonačelnik Svete Nedelja, Dario Zurovec.

Za predsjednika kluba izabran je Matej Vrdoljak, koji je za potpredsjednike imenovao Josipa Hlevnjaka i Darka Hajtoka. Ostali izabrani članovi Upravnog odbora su; Martin Obradovic, Josip Vrdoljak, Zoran Janžek, Marko Spajić, Drago Prahin, Jure Bekić, Josip Novačić, Danijel Račić, Filip Kušić i Robert Pšeničnjak.

Grad
Hrvatska
Izbor urednika
Sport
Sveta Nedelja
Zagrebačka županija