Održan ždrijeb skupina Lige prvaka

Futsal Dinamo dobio atraktivnu skupinu

Dinamo na branitelja naslova
Zagreb: Futsal Dinamo pobijedio Olmissum i obranio naslov prvaka Hrvatske Luka Batelic/PIXSELL

U prostorijama UEFA-e u Nyonu, danas je održan ždrijeb skupina Preliminarne i Glavne runde UEFA Futsal Lige prvaka.

Dinamo se nalazi u skupini C, a na putu do Elitne runde Lige prvaka stajat će mu domaćin skupine i branitelj naslova AE Illes Balears Palma Futsal, United Galati i Futsal klub Dobovec.

-Za sve naše navijače atraktivno putovanje i siguran sam da ćemo imati dobru podršku u Španjolskoj. Što se igračkog dijela tiče, dvostruki europski prvak Palma je veliki izazov za nas. Dobovec je momčad koju možda najbolje poznajemo jer nam je jako blizu pa smo svjesni da igramo protiv jako iskusne ekipe na europskoj sceni. Očekuje nas teška utakmica. Rumunji su po prvim saznanjima jako dobri i sigurno protivnik koji računa da će protiv Dobovca i nas pronaći put u Elitnu rundu- prokomentirao je za službenu klupsku stranicu ždrijeb trener Matija Đulvat te poručio;

-Na nama je da se dobro odmorimo i zatim dobro pripremimo za početak sezone nakon sto se reprezentativci vrate iz Uzbekistana. Do Lige prvaka je cilj biti u optimalnoj formi kako bi prošli u daljnju rundu.

Futsal Dinamo ove sezone nalazi se u Putu A iz kojega u Elitnu rundu prolaze tri od četiri momčadi iz svake skupine. Skupine Glavne runde igraju se između 22. i 27. listopada.

Spomenimo još i kako će drugi hrvatski klub u Ligi prvaka, MNK Olmissum igrati u skupini B koja se igra u Prištini s domaćinom Prishtinom 01, te klubovima SK Plzeň i Sporting Clube de Braga.

Grad Zagreb
Sport