FOTO: Započeli radovi na općinskoj zgradi u Brckovljanima

Rok završetka svih radova je 90 radnih dana

Nakon što su proteklog tjedna načelnik Tihomir Đuras i izvođač radova, Prijatelj gradnja potpisali ugovor o početku radova na općinskoj zgradi u Brckovljanima, danas su i službeno započeli radovi na budućem općinskom sjedištu na adresi Kralja Zvonimira 9.

-Krenuli smo s radovima kompletne demontaže svega onoga što se treba skinuti, kako bi mogli krenuti od nule. Ja vjerujem kako već sljedećeg tjedna krećemo s izvođenjem radova gradnje. Gradilište je ograđeno i iskolčeno, građevinski elaborat je napravljen, građevinski dnevnik je otvoren i radovi se izvode- rekao nam je glavni inženjer gradilišta, Jurica Ivanić.

Kako je istaknuo načelnik Tihomir Đuras, ovo je najveći projekt koji je pokrenut u ovom mandatu.

-Ovo je tek jedan od naših većih projekata, jer u pripremi su još veći i kvalitetniji projekti za naredno razdoblje, kojima želimo podići životni standard svih naših mještana. Nadam se da će svi radovi biti završeni u ugovorenom roku te da ćemo prije Božića otvoriti ove naše nove prostore- istaknuo je načelnik Tihomir Đuras.

Inače, rok završetka svih radova je 90 radnih dana, a svi se nadaju kako će to biti dovoljno, ako posluže vremenske prilike.