FOTO: Višednevnim programom obilježeno Jurjevo u Pušći

U sklopu manifestacije „Jurjevo u Pušći“ otvoreno je malonogometno igralište s umjetnom travom, poklon Općine NK Pušća u prigodi 75. obljetnice ove sportske udruge
pusca_290422_autor_fotografije_drazen_kopac__1.jpg__648x432_q85_subsampling-2 Dražen Kopač

U sklopu manifestacije „Jurjevo u Pušći“ otvoreno je malonogometno igralište s umjetnom travom, poklon Općine NK Pušća u prigodi 75. obljetnice ove sportske udruge.

-Nema ljepšeg poklona od toliko potrebnoga pomoćnog igrališta na kojemu će, vjerujem, stasati nove generacije sjajnih sportaša. rekao je načelnik Pušće Filip Bernardić, dodavši da je ponosan na 120 mališana u školi nogometa.

Dražen Kopač

-Ovim igralištem zahvaljujemo skupini entuzijasta koja vodi, na volonterskoj bazi, naš nogometni klub- rekao je Bernardić.

Gradnja igrališta koštala je 625.000 kuna, od čega je Županija osigurala 350.000 kuna. Zajedno su ga otvorili načelnik Bernardić i predsjednica Županijske skupštine Martina Glasnović. Predsjednica Skupštine prisustvovala je i otvorenju manifestacije „Jurjevo u Pušći“.

Dražen Kopač

-Veseli što su u nju uključene sve skupine društva. I do sada smo pratili vaš rad, bit će tako i ubuduće. Pušća je mala općina velikog srca i širokih dječjih osmjeha- istaknula je Glasnović.

Dražen Kopač

Manifestaciju zajedno organiziraju Općina i Turistička zajednica „Savsko sutlanska dolina i brigi“.

-Želimo da ona postane prepoznatljiv događaj u našemu kraju. Ona je spoj kulturnih, edukativnih i zabavnih sadržaja. Potrudit ćemo se da iduće godine bude još sadržajnija- rekao je Bernardić, čija je Općina, s početkom ove godine postala sastavni dio TZ „Savsko sutlanska dolina i brigi“.

Dražen Kopač

U ime predsjednika Hrvatskoga sabora otvorenju manifestacije prisustvovao je saborski zastupnik Mato Čičak, poručivši općinskome vodstvu da priprema projekte koji će se u budućem razdoblju moći realizirati bespovratnim europskom novcem, a koji je, kroz Program oporavka i otpornosti, osigurala Vlada RH.

Dražen Kopač

Događanja
Hrvatska
Općina
Pušća
Zagrebačka županija