25. susreti

FOTO: U Hruševcu Kupljenskom održan susret KUD-ova, pjevačkih zborova i puhačkih orkestara

U subotu se nastavlja susretima folklornih skupina te izborom najljepše sudionice, a večer će završiti velikim koncertom Mladena Grdovića
798803cf-5b17-44ac-8935-f73ac492ad47

U Hruševcu Kupljenskom započeli su 25. susreti KUD-ova, pjevačkih zborova i puhačkih orkestara u Hruševcu Kupljenskom. Ove godine manifestacija se proteže na čak četiri dana, s ve je započelo natjecanjem u pripremi zaprešićke kotlovine.

Nakon završenog kuhanja fešta je nastavljena pod velikim šatorom uz Gold bend koji je zabavljao brojne domaćine i goste. Idućeg dana uslijedilo je svečano otvorenje ovogodišnjih susreta koji su nastavljeni nastupom dječjih folklornih skupina i pjevačkih zborova. Pozornicom je prošlo više od dvjestotinjak izvođača. A do kasnih nožnih sati svi su se dobro zabavljali uz svirku Macho benda.

U subotu se nastavlja susretima folklornih skupina te izborom najljepše sudionice, a večer će završiti velikim koncertom Mladena Grdovića. Nedjelja je rezervirana za nastupe puhačkih orkestara, a manifestacija će se zatvoriti nakon dobre svirke grupe Fiškali.

Događanja
Zaprešić