FOTO: Tigers preko sarajevskog Olimpika do pobjede u Rugvici

Tigers je u finalu bio bolji nakon izvođenja udaraca sa sedam metara

Nakon starijih pionira gdje je naslov najbolje momčadi osvojio Samarijanac, jednako uzbudljivo bilo je i kod mlađih pionira, gdje je pobjednik također odlučen u lutriji udaraca sa sedam metara.

Finalni sraz izborili su Tigers i njihovi vršnjaci iz FK Olimpik Sarajevo. Nakon sjajne finalne utakmice rezultat je bio 2:2, te se pobjednik tražio u udarcima sa sedam metara gdje su s(p)retniji bili igrači Tigersa koji su se okitili naslovom pobjednika, dok Sarajlijama za utjehu ostaju lijepi dojmovi iz Rugvice, gdje su se osjećali kao kod kuće.

-Od prvog dana našeg dolaska ovdje sve je super. Dječaci su super igrali, u finalu nažalost nismo malo imali sreće. Penali su lutrija- rekao nam je trener Olimpika Emir Čamdžić, koji je pozvao svoje domaćine na uzvratni posjet u Sarajevo.

-Za Rugvicu imam samo riječi hvale. Turnir je sjajan i stvarno mi se dopao. Mi organiziramo turnir na Vlašiću gdje smo ih naravno pozvali- za kraj će Čamdžić.

Nagrade najboljim momčadima uručio je predsjednik Nogometnog kluba Rugvica Sava 1976 Ivica Zelenbrz, dok je nagrade najboljim pojedincima; vrataru Niki Heraku (VG Boys), igraču Amelu Krehi (FK Olimpik) te strijelcu Franu Peneziću (Tigers) uručio dopredsjednik Ženskog rukometnog kluba Rugvica Velimir Krznar.

REZULTATI ZAVRŠNICE
ČETVRTFINALE: Sesvete Boys – Jazavci 1:2, Tigers – Prigorje Žerjavinec 4:0, FK Olimpik – VG Boys 1:0, Zelina – La Tortilla 0:7
POLUFINALE: Jazavci – FK Olimpik 0:1, Tigers – La Tortilla 0:0 (3:2-7M)
ZA TREĆE MJESTO: Jazavci – La Tortilla 2:0
FINALE: FK Olimpik – Tigers 2:2 (3:5-7m)