FOTO: Ribiči još jednom prkosili kišnom vremenu, Šaranski kup ŠRD Dugo Selo Rugvica postao međunarodnim

Trodnevno natjecanje okupilo je 16 ekipa

Vrijedna ekipa ŠRD Dugo Selo Rugvica s uspjehom je odradila treće izdanje Šaranskog kupa, koji je trajao od četvrtka do nedjelje. Ukupno su ribiči proveli na vodi 72 sata po kišnom i tmurnom vremenu. To ih nije obeshrabrilo, već su usprkos tome uživali na natjecanju, koje je okupilo 16 ekipa. Po prvi puta sudjelovale su i dvije ekipe iz BiH-a, tako da je natjecanje imalo međunarodni predznak.

-Prvo želimo čestitati ekipama koje su po ovom vremenu uspijele izvući maksimum. Bravo dečki! Želimo se zahvaliti svim našim sudionicima kojih je iz godine u godinu sve više i koji pokazuju iznimnu ljubav prema ribolovu u ovakvim vremenskim uvjetima koji nas ne zaobilaze već godinama. Veliko hvala našim sponzorima Općini Rugvica, Općina Brckovljani, Interlandu, Svendsen Sportu i Mystic Baitsu na prelijepim nagradama- poručili su organizatori iz ŠRD Dugo Selo Rugvica.

Pobjednicima 3. izdanja Šaranskog kupa postali su dečki iz CT Alfa koji su natjecanje završili sa 135, 83kilograma ulovljene ribe. Druga je bila ekipa CT HNB Bait koja je ulovila 111,49 kilograma ribe, dok su treći bili dečki iz CT Žid s 98,35 kilograma.

Za kraj uživajte u jednom malom djeliću atmosfere s proglašenja i slikama sa samog natjecanja.