FOTO: Pribićki susreti ušli u peto desetljeće

Drugi vikend u kolovozu rezerviran je za tradicionalnu manifestaciju Pribićki susreti koji su u organizaciji tamošnjeg nogometnog kluba održani na igralištu u Pribiću
67949834_450420572215288_4234508179540541440_o

Drugi vikend u kolovozu rezerviran je za tradicionalnu manifestaciju Pribićki susreti koji su u organizaciji tamošnjeg nogometnog kluba održani na igralištu u Pribiću. Tradicija je to duga 41 godinu, koja okuplja ljude iz pribićkog kraja, okolnih mjesta te mnoge Pribićance raseljene po inozemstvu.

Prema starim pravilima i običajima, u seoskim igrama i malonogometnom turniru sudjeluju samo pribićka sela i zaselci, odnosno stanovnici tih mjesta i ljudi porijeklom iz tih mjesta.

Nogometni se klub i ovoga puta dokazao kao odličan organizator zabavno-sportskih događaja, koja su prošla u sjajnom nadmetanju i još boljoj zabavi.

-Hvala svima koji su nam pomogli što u organizaciji, što u donacijama u obliku tombola, što u samom natjecanju, a i svima vama koji ste feštali do jutra oba dana. I ove se godine pokazalo da su najbolje fešte i dalje u Pribiću i da se iz godine u godinu na našem igralištu susreću neka nova lica kojima dolazak kod nas postaje tradicija. Od srca hvala svima i veselimo se idućim Pribićkima- poručili su iz Nogometnog kluba Pribić.

Na turniru sela najboljima su se pokazali mještani Donjeg Pribića, iza kojih su se smjestili Crkveni Pribić i Strmac Pribićki, a pojedinačna priznanja primili su Gabrijel Stepinac koji je bio najbolji strijelac, dok je Krunoslav Cipurić bio najbolji vratar. Titulom najbolji na Pribićkim susretima okotili su se Crkveni Pribić i Milašinski Brig. (FOTO: NK Pribić) 

Događanja
Hrvatska
Krašić
Općina
Sport
Zagrebačka županija