FOTO: Po domaće proizvode na novoizgrađenu tržnicu

„Krenuli smo! Hvala svim proizvođačima i kupcima koji su posjetili mini tržnicu. Podržimo ih i ubuduće“ poručio je načelnik Općine Križ Marko Magdić u subotu, kada je kriška tržnica koja je lani izgrađena EU sredstvima radila po prvi puta uz sve izrečene mjere Stožera

„Krenuli smo! Hvala svim proizvođačima i kupcima koji su posjetili mini tržnicu. Podržimo ih i ubuduće“ poručio je načelnik Općine Križ Marko Magdić u subotu, kada je kriška tržnica koja je lani izgrađena EU sredstvima radila po prvi puta uz sve izrečene mjere Stožera.

Domaći proizvođači na štandovima su ponudili cvjetne i povrtne presadnica te sezonske poljoprivredne proizvode. Ako ste i vi zainteresirani za takvu prodaju dužni ste se prije početka korištenja zatražiti odobrenje za korištenje iste od Općine Križ i to putem pisanog zahtjeva (s naznačenom svrhom korištenja, površinom i vremenom korištenja) upućenog na adresu Općine Križ, Trg Sv. Križa 5 ili putem e-mail adrese [email protected] Dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 01/2831-518 ili 510.

Inače, od danas tržnica radi svaki dan, uključujući i subotu od 7,00 do 12,00 sati.