Natjecanje je okupilo 11 klubova

FOTO: Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić ugostio treće kolo lige i proslavio 10. rođendan

Član goričkog kluba, Marko Turković nedavno je nastupio na Svjetskom kupu u Sao Paulu
DSC_1979

Velika Gorica je u subotu bila domaćin 3. kola hrvatske paraboćarske lige čiji je organizator bio Paraboćarski klub Marijan Dobrinčić, koji je ovim natjecanjem proslavio i 10 godina rada i djelovanja. Natjecanje održano u Gradskoj sportskoj dvorani okupilo je 11 klubova s 80-ak natjecatelja.

-Svim boćarima želim da se lijepo provedu u našem gradu i da se osjećaju kao kod kuće. Hvala svima koji nas prate u radu i koji su nam u pomoći na svemu što nam treba- rekao je prilikom otvorenja natjecanja predsjednik goričkog kluba Ivan Mazgar koji se ponosi rezultatima koje je klub postigao u proteklih deset godina.

Svečanom otvorenju natjecanja uz predsjednicu Parasportskog saveza Grada Velike Gorice Mirjanu Lučić, koja je ovog tjedna dobila pozivnicu za nastup na Paraolimpijskim igrama, nazočili su i gradonačelnik Krešimir Ačkar, kao i zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec.

-Znam da postižete sjajne rezultate i vjerujem kako će te to i ovoga puta pokazati. Ja ovdje moram spomenuti našeg Velikogoričana, Marka Turkovića koji je nedavno sudjelovao na Svjetskom kupu u Sao Paulu. Hvala ti na prezentaciji Velike Gorice i Zagrebačke županije- istaknuo je zamjenik župana Ervin Kolarec.

Grad Velika Gorica prošlog tjedna pokazao je još jednom brigu za sve kategorije društva pa je tako gradonačelnik Krešimir Ačkar, Gradskom društvu Crvenog križa predao ključeve novoga kombi vozila.

-Ovo je prilika da vam se zahvalim na svemu što činite za naš grad i Zagrebačku županiju. Vi oplemenjujete sav onaj društveni život koji nam je toliko blizu, a opet toliko daleko. Od srca vam hvala na tome. Grad Velika Gorica uvijek će biti tu prisutna i imat će te maksimalnu podršku- poručio je gradonačelnik Ačkar otvarajući natjecanje.

-Želim vam svima da iz Velike Gorice ponesete nezaboravne i prekrasne uspomene. Svi ste vi već danas ovdje pobjednici, samim time što ste ste na natjecanju- zaključio je velikogorički gradonačelnik.

Sport
Velika Gorica