FOTO: OPG-ovi se vratili u Rugvicu, održan treći Sajam “Posavina u okusima”

Na općinskom trgu svoje je proizvode ponudilo 15-ak izlagača, većinom iz Rugvice, a ponudu su obogatili i OPG-ovi s područja susjednih općina i gradova
DSC_1749

Nakon tri godine u Rugvici je ponovno održan Sajam OPG-ova “Posavina u okusima”. Na općinskom trgu svoje je proizvode ponudilo 15-ak izlagača, većinom iz Rugvice, a ponudu su obogatili i OPG-ovi s područja susjednih općina i gradova.

-Sretni smo što smo ponovno organizirali ovaj naš sajam OPG-ova. Naši Rugvičani dosta toga proizvode i drago mi je što to mogu prezentirati na ovaj način. Mi smo svjesni kako se ovdje ne može puno toga prodati, no najvažnija je razmjena kontakata- istaknuo je načelnik Mato Čičak, najavivši kako će se Sajam iduće godine pokušati podići na razinu više.

-Svim našim OPG-ovima kroz naše ćemo manifestacije omogućiti da izlažu svoje proizvode. Mislim da je dobro da svi oni koji posjete te manifestacije vide što se sve to ovdje proizvodi-kazao je Čičak, najavivši kako će Općina i na dalje pomagati svoje OPG-ove i poljoprivrednike.

Događanja
Hrvatska
Općina
Rugvica
Zagrebačka županija