FOTO: Općinski derbi otišao na stranu Zvekovca uz lijep pogodak Peha

Čvrsta, tvrda utakmica puna tenzija baš kao što i priliči pravom derbiju vidjeli smo danas poslijepodne u Zvekovcu. Domaćini nošeni podrškom svojih vjernih kibica slavili su s 1:0, uz sjajan pogodak najstarijeg igrača na terenu Anđelka Peha.

Zbilo se to u 29. minuti kada je Peh na opće iznenađenje sviju sjajnim pogotkom iznenadio Jantoljaka, za veliko slavlje s jedne strane, ali i razočarenje s druge. Nakon pogotka gosti pokušavaju doći do izjednačenja, no vrlo dobro domaći vratar Igor Ištvanić zaustavio je njihove pokušaje.

Drugi dio donosi isti žar, u kojem su domaćini bolji, a u nekoliko prilika nije se najbolje snašao Horvat. U 62 minuti Horvat se sjurio prema gostujućem golu, no ruši ga Grgić koji dobiva izravan crveni karton.

Lijepo vrijeme na igralište u Zvekovac izmamilo je više od dvjesto gledatelja, za koje je kao i za igrače jedne i druge momčadi nakon susreta organizirano zajedničko druženje uz podjelu graha.

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA- ISTOK, 11. KOLO
NK ZVEKOVAC – NK DUBRAVA 1:0 (1:0)
STRIJELAC: 1:0 Peh (29)
NK ZVEKOVAC: Ištvanić, Pucelj, Kovačević, Škulec, Lovrić, Antičević, Horvat, Peh, Pucelj (od Kovačević), Krivan, Pucelj (od 71. Kovačević). TRENER: Anđelko Peh
NK DUBRAVA: Jantoljak, Grgić, Leboš, Grbavac, Bradić, Fulir, Crha (od 90. Horvat), Suša (od 85. Gajšek), Brkljačić (od 83. Koren), Krivan, Štefanac. TRENER: Zdenko Dimović