FOTO: Obilježen Dan OŠ Pavao Belas

Učenici, nastavnici i roditelji učenika OŠ Pavao Belas u Brdovcu obilježili su Dan škole, a najuspješnijim učenicima uručene su i općinske nagrade

Učenici, nastavnici i roditelji učenika OŠ Pavao Belas u Brdovcu obilježili su Dan škole, a najuspješnijim učenicima uručene su i općinske nagrade. Među brojnim uspjesima u posljednjih godinu dana koje su postigli učenici osnovne škole, ali i glazbene škole koja djeluje u istim prostorima, ipak se izdvaja uspjeh učenice Marte Špoljarić koja je ušla u finale natjecanja u engleskom jeziku, a do njega je došla među 12.500 učenika iz 60 zemalja koji su kandidirali za to mjesto.

-Izuzetno sam sretna kad vidim kako je odlična suradnja učenika, nastavnika i roditelja koji u zajedništvu pripremaju brojne projekte, a uspješno ih provode i bodre jedni druge. Od srca čestitam ravnatelju na tom skladu, a posebne čestitke idu svim učenicima, posebno onima koji su ostvarili zapažene rezultate na brojnim natjecanjima, rekla je Matina Glasnović, predsjednica Skupštine Zagrebačke županije koja je osobno nazočila ovoj priredbi.

A priredbu je gledao i načelnik Općine Alen Prelec koji nije krio ponos i zadovoljstvo svime što su učenici pripremili zajedno sa svojim nastavnicima, a posebno je bio radostan kad je učenicima dodjeljivao zaslužene općinske nagrade za iznimna postignuće u svojem školovanju.