FOTO: Nogometna legenda Banova Zoran Tarandek rekao zbogom seniorskom nogometu

Nakon 25 godina Zoran Tarandek objesio kopačke o klin
DSC_1223

Memorijalna utakmica Prpić, u kojoj je domaći Ban Jelačić ugostio Dubravu, imala je i svečani štih, budući da se na utakmici od seniorskog nogometa oprostio legendarni igrač Bana Jelačića, Zoran Tarandek Kizo. Odigrao je Kizo za klub iz Banova šestotinjak utakmica u kojima je postigao stotinjak golova.

U susretu protiv Dubrave na terenu je proveo 25 godina, koliko mu je i trajala karijera u Banu Jelačiću, gdje je igrao od svoje najranije mladosti.

-Sve je super. Ovo dugo nitko nije imao kao ja. Bilo je to prekrasno vrijeme u kojem posebno pamtim utakmicu protiv Slobode iz Gradeca, kada smo slavili s 2:1 preokrenuvši njihovo vodstvo od 1:0- rekao nam je Zoran Tarandek.

Za oproštaj od seniorskog nogometa klupsko vodstvo predvođeno predsjednikom Dejanom Trifkovićem nagradilo ga je prigodnim poklonima, koji će ga podsjećati na razdoblje provedeno u Banovu, gdje će ubuduće prenositi znanje na mlađe kategorije.

-Lani sam preuzeo limače s kojima nastavljam dalje, jer lani smo bili prvaci u svoj ligi. Poklopilo nam se sve- zaključio je razgovor Tarandek. 

Grad
Hrvatska
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija