FOTO: Nogometaši Rugvica Save vikend proveli u Slavoniji

Gostovanje je iskorišteno i za odigravanje utakmice protiv NAŠK-a
WhatsApp Image 2023-01-29 at 13.40.49

Nogometaši Rugvica Save već se dva tjedna nalaze u trenažnom procesu. Kako nam je rekao šef stručnog stožera Emanuel Benković do sada je odrađeno 10-ak treninga i odigarne su dvije kontrolne utakmice. U prvoj je Rugvičane Dugo Selo porazilo s 5:1, dok su za vikend rugvički nogometaši gostovali u Našicama gdje su od tamošnjeg trećeligaša, NAŠK-a koji drži drugo mjesto poraženi s 2:1.

-Priprema teku odlično. Ozljede nas trenutno zaobilaze i vjerujem kako će tome tako biti i nadalje- ističe Benković, kojem je igrački kadar dodatno osnažen dolascima Vladića, Novokmeta i Matijevića.

Želeći još više homogenizirati momčad, igrači i stručni stožer vikend su proveli u Slavoniji, gdje su uz boravak u Našicama, jučerašnji dan iskoristili za uživanje u Bizovačkim toplicama.

-Inzistirao sam na tome, jer jako je bitno da se što više povežemo i sprijateljimo. Sve u svemu bilo nam je super, jer uz druženje smo odigrali i utakmicu protiv tamošnjeg trećeligaša, koji nas je lijepo ugostio na čemu im se u ime kluba zahvaljujem- rekao je Benković.

Već ovog tjedna pred Rugvičanima su nove dvije provjere – u srijedu ih očekuje utakmica protiv Mladosti (B), a u nedjelju Prigorja (M).

Hrvatska
Općina
Rugvica
Sport
Zagrebačka županija