FOTO: Kadeti Rukometnog saveza Zagrebačke županije drugi na turniru ZRS-a

Županijska selekcija je upisala četiri pobjede (Veszprem, Neka, selekcija Zagrebačkog rukometnog saveza, Fivers) te poraz od PPD Zagreba
WhatsApp Image 2023-01-30 at 12.03.15

Zagrebački rukometni savez, u suradnji s PPD Zagrebom, Lokomotivom i Sesvetama, organizirao je od 27. do 29. siječnja u popularnoj Kutiji Šibica, te dvorani Gimnazije Sesvete turnir za kadetkinje i kadete. Sudionik turnira bila je i selekcija Rukometnog saveza Zagrebačke županije (igrači rođeni 2006. i mlađi), koji su kontrolno okupljanje uoči turnira imali tjedan dana ranije u Rugvici. Selekciju su činili igrači Rudara iz Ruda te Rugvice, pod vodstvom Miroslava Vicića i Ive Martinko.

Uz reprezentaciju RSZŽ, na turniru su još sudjelovali RK PPD Zagreb, elekcija Zagrebačkog rukometnog saveza, mađarski klubovi Neka i Veszprem te austrijski Fivers. Županijska selekcija je upisala četiri pobjede (Veszprem, Neka, selekcija Zagrebačkog rukometnog saveza, Fivers) te poraz od PPD Zagreba, kojem je u konačnici pripalo prvo mjesto, dok su kadeti Rukometnog saveza Zagrebačke županije bili drugi. Treće mjesto osvojio je mađarski Veszprem.

-Nadam se kako je ovo početak rada sa županijskim selekcijama u svim dobnim kategorijama. Već za veljaču imamo u planu okupljanje igrača 2008. godišta- rekao nam je Miroslav Vicić.

Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija