Podružnica umirovljenika Harmica

FOTO: Harmički umirovljenici starije i bolesne članove obradovali poklonima

Održana je skupština Podružnice umirovljenika Harmica
336813381_1415132275964968_6954489609472541564_n

Jedna od najmanjih podružnica umirovljenika na području općine Brdovec je ona u Harmici. Tijekom protekle godine imali su tek nešto preko 50 članova, a ne pomaže im ni činjenica da su tijekom godine na vječni ispraćaj ispratili četiri člana, dok se novih članova tijekom godine nije bilo. Ipak, aktivnosti nisu ništa manje nego u podružnicama s većim brojem članova, pa su tako tijekom godina organizirali obilazak sedam članova koji su bili ozbiljnije bolesni. Obradovali su ih skromnim poklonom i prikratili im vrijeme razgovorom.

Oni zdraviji i aktivniji članovi rado su se odazivali na organizirane izlete na more ili pak na druge destinacije, a bilo je i posjeta kazalištu. Bilo je i sportaša koji su sudjelovali na susretima umirovljenika u Dugom Selu, a brojni članovi podružnice aktivni su i u udrugama u mjestu ili blizini.

Čestitke na uspješnom radu uputio im je predsjednik Udruge umirovljenika općine Brdovec Željko Gašparinčić, dok je u ime Općine Brdovec Stjepko Rukelj naglasio kako će se nastaviti općinska potpora umirovljenicima kroz izravno financiranje, ali i financiranjem besplatnog prijevoza i kluba umirovljenika.

Brdovec
Događanja