Prijem za mlade sportaše

FOTO: Grad Sveta Nedelja podržava sportske talente. Zurovec: Ulaganje u sport ulaganje je u budućnost grada

Dario Zurovec za sjajne rezultate na državnim prvenstvima nagradio je Davida Dorčića, Anu Ugarković, Petru Ugarković, Manuelu Rožić, Snježanu Kufek i Saru Golubić
DSC_4113

Povodom sjajnih rezultata ostvarenih tijekom ove godine, gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec, uručio je najuspješnijim svetonedeljskim sportašima Javna priznanja i novčane nagrade. Grad je time pokazao svesrdnu podršku mladim talentima kojima se na ovaj način omogućava još bolji i kvalitetniji sportski razvoj.

-Ulaganja u sport nastavit će se i dalje jer ista imaju pozitivan utjecaj na mlade ljude, pružajući im inspiraciju i motivaciju za bavljenje sportom, što doprinosi njihovom fizičkom i mentalnom zdravlju. Ulaganje u sport ulaganje je u budućnost grada, njegovu vitalnost i zajedništvo- kazao je gradonačelnik Dario Zurovec, koji je tom prilikom nagradio Davida Dorčića, Anu Ugarković, Petru Ugarković, Manuelu Rožić, Snježanu Kufek i Saru Golubić, koji su tijekom 2023. i 2024. postigli zapažene rezultate na državnim prvenstvima.

-Vaši su uspjesi impresivni i drago mi je što se vidimo gotovo svake godine, što znači da kontinuirano radite. Nastavite tako raditi i dalje, a mi ćemo vas pratiti koliko god možemo- istaknuo je Zurovec.

Zahvalnicu Grada Svete Nedelje, gradonačelnik je dodijelio i seniorskoj ekipi Judo kluba Sakura za osvojeno ekipno prvo mjesto u I. Hrvatskoj judo ligi za 2023. godine.

-Odlični rezultati naših članova kruna su našeg cjelogodišnjeg rada. Potpora Grada i Sportske zajednice te cijelog društva, uz škole i dječje vrtiće, u bilo kojem vidu potpore nama mnogo znači. Zadovoljni smo otvorenošću našeg grada i njegovih stanovnika za prezentaciju ovog sporta mladima kako bi ih mogli privući u naše klubove- rekao je Karlo Lacković, trener Judo kluba Sakura.

Sport
Sveta Nedelja