Tradicija nastavljena

FOTO: DVD Ostrna s uspjehom organizirala Zimski kup. 37 ekipa pokazalo spretnost u spajanju usisnog voda

Najboljima na ovogodišnjem natjecanju pokazali su se vatrogasci iz DVD-a Razljev i DVD-a Virovitica kod muških ekipa, dok su kod žena najbolji bili DVD Žiškovec i DVD Leskovec
DSC_7558

Vatrogasci iz Ostrne još jednom su se pokazali odličnim domaćina Zimskog kupa u brzinskom spajanju usisnog voda. Nakon što je natjecanje prošle godine premijerno izvedeno u novoizgrađenoj garaži, i ovogodišnje natjecanje uz sudjelovanje 37 ekipa održano je na istom mjestu.

-Kvalitetu i atraktivnost natjecanja jamče dolasci ponajboljih ekipa iz cijele Hrvatske, koje predvode naše olimpijske ekipe iz DVD-a Razljev i DVD-a Andrilovec. Raduje nas što su nam se i ove godine odazvale ekipe iz gotovo cijele Hrvatske, a primat imaju ekipe iz naše Zagrebačke županije- kazao nam je predsjednik DVD-a Ostrna Božidar Cik, čiju ekipu muške mladeži ove godine očekuje podosta natjecanja, gdje će vrhunac biti nastup na Vatrogasnoj olimpijadi.

Najboljima na ovogodišnjem Zimskom kupu pokazali su se vatrogasci iz DVD-a Razljev i DVD-a Virovitica kod muških ekipa, dok su kod žena najbolji bili DVD Žiškovec i DVD Leskovec.

Nakon natjecanja i proglašenja najboljih ekipa u četiri kategorije održana je i vatrogasna zabava, gdje pjesme i veselja nije nedostajalo.

REZULTATI
MUŠKI A: 1. DVD Razljev, 2. DVD Andrilovec, 3. DVD Ščepanje 1
MUŠKI B: 1. DVD Virovitica, 2. DVD Oroslavlje, 3. DVD Dugo Seli
ŽENE A: 1. DVD Žiškovec, 2. DVD Granešina, 3. DVD Staro Čiče
ŽENE B: 1. DVD Leskovec 1, 2. DVD Leskovec 2, 3. DVD Velika Buna

Događanja
Dugo Selo